Nonton Layarkaca21 Sebelum Iblis Menjemput Ayat 2 (2020) Sub Indo

Nonton Layarkaca21 Sebelum Iblis Menjemput Ayat 2 (2020) Sub Indo Download Film

PG-13Genre: Horror, Thriller
Kualitas: Tahun: Durasi: 98 MenitDilihat: 637 views
275 voting, rata-rata 5,7 dari 10

Rong taun sawise uwal saka teror setan, Alfie (Chelsea Islan) lan Nara (Hadijah Shahab) nyoba terus urip. Nanging Alfie isih dihanthi saka rasa salah lan pangerten sing ora wajar. Ngimpi elek Alfie sing paling anyar wis diwiwiti lan bebaya sing nunggu dheweke tambah akeh ngancam: tokoh peteng kaya keluwen kanggo jiwa mundhak nyawane.

Negara:
Rilis: