Nonton Layarkaca21 One Hour Photo (2002) Sub Indo

Nonton Layarkaca21 One Hour Photo (2002) Sub Indo Download Film

PG-13Genre: Horror, Thriller
Kualitas: Tahun: Durasi: 96 MenitDilihat: 37 views
983 voting, rata-rata 6,7 dari 10

Sy “foto foto” Parrish wis ngembangake foto kanggo kulawarga Yorkin wiwit putrane isih bayi. Nanging nalika urip Yorkins luwih lengkap, Sy mung katon luwih sepi, nganti dheweke percaya yen dheweke kalebu bagean saka kulawargane. Nalika fantasi sampurna-gambar Syah “sampurna karo gambar sing nyata, apa sing kedadeyan sabanjure” duwe unsur-unsur sensai psikologis sing paling apik! “

Negara:
Rilis:
Direksi: